What we do

Συστήματα ασφαλείας

Αξιόπιστη εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για προστασία του χώρου σας. Επαγγελματικές λύσεις που εμπιστεύονται οι επιχειρήσεις αλλά και τα νοικοκυριά.
Αποκτήστε ηρεμία και ασφάλεια με την εγκατάστασή μας. #ΕγκατάστασηΣυστημάτωνΑσφαλείας

Πελάτες μας

Services

Εγκαταστάσεις καμερών παρακολούθησης

Οι εγκαταστάσεις κάμερας CCTV αναφέρονται στη διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης συστημάτων Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV) για λόγους παρακολούθησης και ασφάλειας. Αυτές οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τον τοποθέτηση, τη σύνδεση και τη ρύθμιση καμερών, συσκευών εγγραφής και συναφούς εξοπλισμού για την παρακολούθηση και εγγραφή δραστηριοτήτων εντός ενός συγκεκριμένου χώρου.

Μελέτη και σχεδιασμός

1. Αξιολόγηση τοποθεσίας: Διενεργείται διεξοδική αξιολόγηση της περιοχής για τον προσδιορισμό των βέλτιστων τοποθετήσεων κάμερας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η διάταξη, οι συνθήκες φωτισμού, τα πιθανά τυφλά σημεία και οι συγκεκριμένοι στόχοι επιτήρησης.

Επιλογή κατάλληλων προϊόντων

Με βάση την αξιολόγηση της τοποθεσίας, επιλέγονται κατάλληλες κάμερες για να πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις επιτήρησης. Διαφορετικοί τύποι καμερών, όπως κάμερες dome, κάμερες bullet ή κάμερες PTZ (Pan-Tilt-Zoom), μπορούν να επιλεγούν βάσει παραγόντων όπως το επιθυμητό οπτικό πεδίο, η ανάλυση και η λειτουργικότητα.

Εγκατάσταση υποδομής

Δημιουργείται η απαραίτητη υποδομή για την υποστήριξη του συστήματος CCTV. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση πηγών τροφοδοσίας, συνδέσεων δικτύου, καλωδίων και στηριγμάτων ή εξαρτημάτων τοποθέτησης για την τοποθέτηση των καμερών του καταγραφικού & άλλων παρελκόμενων.

Εγκατάσταση συστήματος

Οι κάμερες είναι φυσικά τοποθετημένες και τοποθετημένες σύμφωνα με την μελέτη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη κάλυψη και ορατότητα. Χρησιμοποιούνται κατάλληλες τεχνικές εγκατάστασης, όπως η ασφάλιση των καμερών, η ρύθμιση των γωνιών και η εστίαση των φακών, για την επίτευξη καθαρής και αποτελεσματικής επιτήρησης.

Services

Eγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας συναγερμού

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας; Μην ψάχνετε άλλο! Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε κορυφαίες εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας συναγερμού που θα προστατεύουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Η ομάδα ειδικών τεχνικών μας κατανοεί τη σημασία ενός αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχουμε βελτιώσει τις δεξιότητές μας για να παρέχουμε λύσεις αιχμής προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είτε θέλετε να εξασφαλίσετε την κατοικία σας, έναν πολυσύχναστο χώρο γραφείου ή ένα κατάστημα λιανικής, σας έχουμε την λύση.

Products

Δoυλεύουμε με τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως

Ajax, Hikvision, INIM, Dahua, Siemens, Caddex

Προσαρμοσμένες λύσεις

Κατανοούμε ότι κάθε ιδιοκτησία είναι μοναδική και γι' αυτό παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Η ομάδα μας θα αξιολογήσει το χώρο σας και θα σχεδιάσει ένα σύστημα που μεγιστοποιεί την κάλυψη ελαχιστοποιώντας τους ψευδείς συναγερμούς, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην καθημερινότητά σας.

Τεχνολογία αιχμής

Η ομάδα μας παραμένει μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά την τεχνολογία ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κάμερες παρακολούθησης, αισθητήρες κίνησης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης και άλλα, δίνοντάς σας τη σιγουριά ότι τα μέτρα ασφαλείας σας είναι ενημερωμένα και αποτελεσματικά.

Ταχεία απόκριση

Σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, η ομάδα παρακολούθησης ενεργεί άμεσα, ειδοποιώντας άμεσα εσάς και τις αρμόδιες αρχές. Οι χρόνοι γρήγορης απόκρισης ελαχιστοποιούν τις πιθανές ζημιές και αυξάνουν την πιθανότητα σύλληψης των δραστών.

Αξιόπιστη υποστήριξη

Η δέσμευσή μας για την ασφάλειά σας δεν τελειώνει με την εγκατάσταση. Η ομάδα μας παρέχει συνεχή υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης του συστήματος, των αναβαθμίσεων και της εξυπηρέτησης πελατών 24/7. Είμαστε πάντα μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες ή να σας βοηθήσουμε με όποια ζητήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Εξασφαλίστε το μέλλον σας

Εξασφαλίστε το μέλλον σας με την ομάδα μας. Μην αφήνετε την ασφάλειά σας στην τύχη - εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να κάνετε το πρώτο βήμα προς ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Η ηρεμία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.


© Webintel. All rights reserved. Design & development by Webintel.