Πως να χρησιμοποιήσετε σωστά τον οδηγό

Η Γνωσιακή Βάση, είναι μια συλλογή άρθρων και οδηγών.
Μπορείτε να μάθετε πώς να διαμορφώνετε τον λογαριασμό σας, να βρίσκετε λύσεις σε πολλά κοινά προβλήματα φιλοξενίας και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, εάν θέλετε να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας, να διορθώσετε ένα πρόβλημα ή απλώς είστε περίεργοι και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία ιστού στη Web Intelligence, η Γνωσιακή Βάση είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Αναζήτηση

 Εάν βιάζεστε και θέλετε απλώς να βρείτε τα πιο σχετικά άρθρα με την ερώτησή ή το πρόβλημά σας, το πλαίσιο αναζήτησης είναι πάντα εκεί. Στην πρώτη σελίδα της Γνωσιακής Βάσης στη διεύθυνση https://clients.us4u.gr/, είναι ίσως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξετε. Σε άλλες σελίδες, η γραμμή αναζήτησης είναι πάντα εκεί κοντά στην κορυφή της σελίδας, περιμένοντας τα ερωτήματά σας.

 Για παράδειγμα, για να προβάλετε μια λίστα με όλα τα άρθρα που σχετίζονται με το SSH, απλώς πληκτρολογήστε ssh στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην αναζήτηση.

Περιήγηση

Τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης οργανώνονται σε ιεραρχικές κατηγορίες, όπως Ξεκινώντας, cPanel, Ασφάλεια και άλλα. Αντί να κάνετε αναζήτηση, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτές τις κατηγορίες άρθρων για να προβάλετε σχετικά άρθρα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Στην πρώτη σελίδα της Γνωσιακής Βάσης στη διεύθυνση https://clients.us4u.gr/whmcs/, η πλαϊνή γραμμή στη δεξιά πλευρά της σελίδας παρέχει το κύριο σημείο εισόδου στις διάφορες κατηγορίες.

Οι κατηγορίες μπορεί επίσης να περιέχουν υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, η συλλογή άρθρων ξεκινώντας, περιέχει μια συλλογή άρθρων κάτω από αυτήν, Εργασία με Linux. Μπορείτε πάντα να προσδιορίσετε πού βρίσκεστε στην ιεραρχία των άρθρων της Γνωσιακής Βάσης κοιτάζοντας τους συνδέσμους "breadcrumb" πλοήγησης που παρέχονται κοντά στην κορυφή της σελίδας. Για παράδειγμα, το άρθρο που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή ταιριάζει στην ιεραρχία «Αρχική σελίδα » «Γνωσιακή βάση» «Οδηγός έναρξης » Εδώ.

Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τις διάφορες κατηγορίες και να δείτε τι υπάρχει εκεί!

Άρθρα

Τα άρθρα στη Γνωσιακή Βάση, μπορεί να περιέχουν μερικές ή όλες από τις ακόλουθες ενότητες:

Πίνακας περιεχομένων: Τα περισσότερα άρθρα, εκτός αν είναι πολύ σύντομα, περιέχουν έναν Πίνακα Περιεχομένων. Ο Πίνακας Περιεχομένων παραθέτει τις κύριες ενότητες ενός άρθρου. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια επικεφαλίδα ενότητας για να μεταβείτε κατευθείαν σε αυτήν την ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες: Πολλά άρθρα περιέχουν μια ενότητα Περισσότερες πληροφορίες που έχει χρήσιμους συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους για πρόσθετες πληροφορίες. Λάβετε υπόψη ότι η Web Intelligence δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων.

Σχετικά άρθρα: Πολλά άρθρα περιέχουν μια ενότητα Σχετικά Άρθρα. Αυτά είναι άλλα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης Φιλοξενίας Web Intelligence που σχετίζονται με το θέμα του τρέχοντος άρθρου.

     Εκτός από τις ενότητες που περιγράφονται παραπάνω, η Γνωσιακή Βάση χρησιμοποιεί διάφορα οπτικά στοιχεία για να επισημάνει πληροφορίες και να σας καθοδηγήσει σε ένα άρθρο:

  • Το κείμενο που περιγράφει συγκεκριμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη, είναι με έντονη γραφή. Για παράδειγμα: Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην Ενημέρωση.
  • Η εισαγωγή κειμένου που πληκτρολογείτε, εμφανίζεται σε ξεχωριστή γραμματοσειρά με μονοδιάστημα. Για παράδειγμα: Πληκτρολογήστε «ναι» στο πλαίσιο κειμένου.
  • Οι εντολές που πληκτρολογείτε στη γραμμή εντολών, εμφανίζονται σε ξεχωριστό πλαίσιο με λευκό φόντο και ιδιαίτερη γραμματοσειρά. Για παράδειγμα:
Copy mkdir myproject
  • Υπάρχουν επίσης, αρκετές επισημασμένες περιοχές που παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες:
Σημειώσεις

Αυτό είναι ένα σημείωμα. Οι σημειώσεις παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες για ένα θέμα.

Συμβουλή

Αυτό είναι μια συμβουλή. Οι συμβουλές παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν μια εργασία πιο γρήγορη ή πιο εύκολη στην ολοκλήρωση.

Σημαντικό

Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Προειδοποίηση

Αυτή είναι μια προειδοποίηση. Οι προειδοποιήσεις παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ενέργειες που ενδέχεται να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων, δυσλειτουργία του ιστότοπου ή άλλα δυσάρεστα σενάρια.

Όρος προσφοράς

Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο για την πρώτη περίοδο (έτος, εξάμηνο, τρίμηνο) και ανανεώνεται με την κανονική τιμή


© Webintel. All rights reserved. Design & development by Webintel.